Logo_edited.jpg

Ons verhaal 

Wij zijn SÖZ.

SÖZ betekent ‘belofte’ in het Turks.

Het staat voor de belofte die hebben gegeven om ons in te zetten voor een mooie duurzame toekomst. Voor ons is het erg belangrijk om zo min mogelijk te verspillen en een bijdrage aan de maatschappij te leveren.

Wij leveren handgemaakte tassen, gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De tassen worden gemaakt van materiaal dat normaal gesproken weggegooid zou worden. Dus met een tas van SÖZ,  draag jij ook een belofte voor de toekomst!

Onze tassen zijn gemaakt van resten zonweringstof, dat normaal gesproken in de prullenbak zou liggen. We maken dus iets moois van iets wat eigenlijk weggegooid zou worden. SÖZ-bags worden handgemaakt bij Stichting Stunt. Dat is een sociale werkplaats in Delft, waar ze mensen werk aanbieden die afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Het atelier is erg enthousiast om met ons te werken. En dat is wederzijds!  Doordat wij daar regelmatig verschijnen, hebben wij een goede band kunnen ontwikkelen. We zijn erg geïnspireerd door de stichting om ons in te zetten voor mooie initiatieven.  Met een aanbod van verschillende varianten tassen is er voor ieder wat te vinden. De tassen zijn stevig, afvalafstotend en niet te vergeten: waterdicht! 

Als u nog meer wilt zien van ons, bekijk dan onze pitch dan op onze Instagram. Klik hier voor de pitch!

 

Dit is ons verhaal! Wij vier jongeren uit Rotterdam. Beginnende ondernemers die zeker openstaan voor feedback. We hopen in ons avontuur veel te leren en wellicht kunnen jullie ons daarbij helpen. Mail ons gerust, wij houden onze inbox in de gaten!

PHOTO-2021-11-16-22-20-23.jpg